Haliliye Belediye Meclisi Ekim Ayı 6'ncı Toplantısı Gerçekleştirildi

Haliliye Belediye Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısı'nın 6. Birleşimi gerçekleştirildi. Ekim ayının 6. toplantısında, görüşülen 3 maddenin 1'i üyelerin oy çoğunluğuyla 2'si ise oy birliğiyle karara bağlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan meclis toplantısına Haliliye Belediye Başkan Vekili Osman Uludağ başkanlık yaptı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından Başkanlığın teklif ettiği gündem maddeleri görüşüldü. Başkan Vekili Uludağ'ın "Tarihi Kentler Birliği'ne Üye olunması ve birlik meclisinde belediyemizi temsil etmek üzere, meclis üyeleri arasından 1 asil, 1 yedek üyenin seçilmesi." ve "Merkezi Kırşehir ilimde bulunan Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği'ne belediyemizin üye olunması ve birlik meclisinde belediyemizi temsil etmek üzere, meclis üyeleri arasından 1 asil, 1 yedek üyenin seçilmesi." teklifleri, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Komisyon raporları arasında yer alan "Paşabağı Mahallesi 999 ada, 4 nolu parselde bulunan taşınmazın 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülmesi." teklifi ise meclis üyelerinin oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Öte yandan Tarihi Kentler Birliği'ne Hande Çankaya asil, Hasan Kaya yedek üye, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği'ne ise Mahmut Saatçi asil, Feyyat Akbaş da yedek üye olarak seçildi.

Eklenme Tarihi: 20.10.2014 08:27