BAŞKAN DEMİRKOL İŞÇİLERLE PARKE DÖŞEYİP ŞANTİYEDE SAHUR YAPTI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ulubağ Kırsal Mahallesi'nde yapımı süren kilitli beton parke döşeme çalışmalarını inceledi. Çalışmalarla ilgili görevlilerden bilgiler alan Başkan Demirkol, daha sonra işçilerle birlikte sahur yaptı.

İlçe genelinde merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdüren Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda Ulubağ Mahallesi'nde kilitli beton parke döşeme çalışması başlattı. Toplamda 33 bin 750 metrekare parke döşenecek olan mahalledeki çalışmaları Başkan Fevzi Demirkol, sahur vaktinde inceledi. Görevlilerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Demirkol'a, ziyaretinde Ulubağ Mahalle Muhtarı İsmail Kılıç da eşlik etti. İşçilerle birlikte parke döşeme işlemine katılan Başkan Demirkol, ilçe genelinde yolu olmayan mahalle kalmayacağı mesajını verdi.

Yıllardır mahallelerinin yolunun yapılmadığını ifade eden Mahalle Muhtarı İsmail Kılıç, ilk defa Haliliye Belediyesi'nin yollarını yaptığını söyledi. Çalışmalarından dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a ve belediyeye teşekkür eden Kılıç, "Ben 25 dönemdir muhtarım şu ana kadar buraya el atan olmadı. Allah razı olsun ilk olarak buraya başkanım el attı. Kendisine çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Ulubağ Mahallesi'ne insanların hayatını kolaylaştıracak hizmetlerin bugüne kadar yapılmadığını söyleyen Başkan Fevzi Demirkol ise şunları söyledi:

"Ulubağ mahallemiz bundan 40 sene öncesinde yapılaşmanın olduğu bir mahallemiz. Ama daha önceki zamanlarda belediye'nin mücavir alanında olduğundan dolayı özel idare ile belediye arasında Ulubağ Mahalle Muhtarımız Sayın İsmail kılıç beyefendinin belirttiği gibi Özel İdare Belediye'ye, Belediye Özel İdare'ye yönlendirmiş. Kırk yıldır  bu bölgede çok elzem olan hizmetlerin dışında insanların hayatlarını kolaylaştıracak bir hizmet yapılmamış. Uzun yıllar burada dişe dokunur bir hizmet yapılmadığı için biz de aradaki bu ihmali ortadan kaldırmak amacıyla Haliliye Belediyesi olarak Ulubağ Mahallemizde kilitli parke çalışmamızı başlattık."

Ulubağ Mahallesi'ne 33 bin 750 metrekare parke döşeneceğinin altını çizen Başkan Demirkol, şöyle devam etti:

"Ulubağ Mahallemizde bizim yapacağımız kilitli parke çalışmamızın boyutu 33 bin 750 metre karedir. Bu çalışmamız bittikten sonra inşallah sayın muhtarımız ile birlikte yine geleceğiz. Bundan sonra yapılacak olan bütün çalışmaları muhtarımızla ve Ulubağ Mahallesi sakinlerimizle birlikte yapacağız. Ulubağ mahallemize daha önceden camileri için, taziye evleri için çeşitli hizmetlerimiz oldu. Bütün mahallelerimizde olduğu gibi Ulubağ Mahallemizde de başladığımız noktada inşallah hiçbir eksik bırakmadan mahalleden yüzümüzün akı ile çıkacağız. Bu gece zamanı arkadaşlarımız mesai yapıyor. Ramazan ayı boyunca zamandan fedakarlık ederek gece boyu bu bölgede çalışma yapıyorlar. Sahura kadar çalışma yapıyorlar ve sahurdan sonrada çalışmalar bitmiş oluyor. Haliliye Belediyesi'nin çalışma plan ve prensiplerinde zaman mefhumu olmamıştır inşallah bundan sonrasında da olmayacaktır. Haftanın 7 günü 24 saat halkımızın hizmetindeyiz. Gelecek ay bu aykinden daha iyi olacağız. Allah nasip eylerse Gelecek sene bu senekinden daha iyi olacağız. Halkımızın yaşam seviyesini yükselteceğiz."

Konuşmaların ardından Başkan Demirkol, şantiyede kurulan sofrada işçilerle birlikte sahur yaptı.

Eklenme Tarihi: 13.07.2015 08:18