ORTOPEDİK ENGELLİLER DERNEĞİ EVLERE YEMEK İKRAMINA EŞLİK ETTİ

EVLERE İFTAR SERVİSİ SÜRÜYOR

Şanlıurfa Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Şat ve dernek üyeleri Haliliye Belediyesi'nin evlere iftar ikramı için yemek dağıtımına katıldı. Dağıtımda yer alarak bu atmosferi Haliliye Belediyesi ile paylaşmak istediklerini belirten dernek üyeleri, evlere belediye görevlileri ile birlikte iftarlık yemek ikramında bulundu. Gece saatlerinde ise Haliliye Belediyesi sahur sofrasına katılan üyeler Başkan Fevzi Demirkol'a tanık oldukları hizmet için teşekkür ettiler.

ORTOPEDİK ENGELLİLER DERNEĞİ: "BİZİM DE ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK"

Dağıtımın ardından kısaca duygularını dile getiren Ortopedik Engelliler Dernek Başkanı Hüseyin Şat:  “Haliliye Belediyemizin Ramazan ayı boyunca evde yemek yapamayan vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirdiği yemek dağıtım servisine katıldık. Biz Şanlıurfa Ortopedik Engelliler Derneği olarak bu mübarek günde bizim de çorbada tuzumuz olsun istedik. Bu manevi havayı biz de yaşayalım diyerek, iki engelli arkadaşımızla ellerimizle ekmeklerini ve yemeklerini dağıttık. Bu güzel havayı yaşadık afiyet olsun kendilerine. Haliliye Belediyesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

SAHUR SOFRASINDA DA YER ALDILAR

Dernek üyeleri gece saatlerinde ise Haliliye Belediyesi'nin sahur sofrasında buluştu. Burada da ikramlara eşlik eden üyeler, ardından Başkan Fevzi Demirkol'un da katılımı ile sahur yaptı. Üyeler ayrıca , belediyenin ramazan ayı boyunca yaptığı hizmetlerle ilgili başkan ve belediye meclis üyeleri ile sohbet etti

Eklenme Tarihi: 13.07.2015 08:27