SOKAKLAR, CADDELER, CAMİLER GÜL KOKTU

Haliliye Belediyesi dün gece idrak edilen Kadir Gecesi nedeniyle gece boyu kentin ana artellerinde gül suyu sıktı. Sabah saatlerinde camilerde başlayan ve tüm gün gül kokusunun kent geneline yayılması ile devam eden gül suyu çalışması, akşam saatlerinde ise kentin yoğun bölgelerinde sürdürüldü. Bin aydan hayırlı gece olarak tanımlanan Kadir Gecesi münasebetiyle yapılan işlemler, vatandaşlardan teşekkür aldı.

Gün saatleri içinde camilerde başlayan ve akşam saatlerinde ise cadde ve sokaklara yayılan gül suyu uygulaması, gece boyunca Şanlıurfa sokaklarından güzel kokuların yükselmesini sağladı.

Uygulama ile ilgili, fikirlerini paylaşan bazı vatandaşlar ise Haliliye Belediyesi'ne teşekkür ederek, uygulamayı ince bir fikir olarak değerlendirdi.

Haliliye Belediyesi özel gün ve haftalarda benzer çalışmalar yaparak, farkındalık çalışmalarını arttırıyor.

Eklenme Tarihi: 14.07.2015 06:14