BAŞKAN DEMİRKOL, GECE DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen stabilize yol yapım çalışmasını gece saatlerinde yerinde inceledi. Henüz yapılaşmanın olmadığı bölgelerde sürdürülen yol yapım çalışmalarıyla ilgili görevlilerden bilgiler alan Başkan Demirkol, yol yapım çalışmalarının ilçe genelinde hızla devam ettiğini söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, gece saatlerindeki denetimlerini, Devteşti Mahallesi'nde süren yol yapım çalışmalarıyla devam ettirdi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından henüz yapılaşmanın olmadığı bölgelerde sürdüren stabilize yol yapım çalışmalarını incelemeye giden Başkan Demirkol'a, AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Bağış, Cuma Demir, İbrahim Felhan, Mehmet Erol ve Nusret Kaya ile ilgililer eşlik etti.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Fevzi Demirkol, ilçe genelinde süren yol yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini vurguladı. Yapılaşmanın tamamladığı bölgelerde yol yapım çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ramazan Ayı boyunca biz mesaiyi ikiye bölmüş. Akşam saatlerinde iftar sonrasından sahura kadar çalışan ve sahur sonrasından öğle saatlerine kadar çalışan ayrı bir ekibimiz var. Bu gece saat 1.30 itibariyle henüz yapılaşmanın başlamadığı, belli bir seviyeye gelmediği noktalarda; daha önceden bize falan ilde, falan vilayette, belediye daha yapılaşma olmadan yolları açıyor, kanalizasyonu, suyu tamamlıyor diye daha önceki zamanlarda duyduğumuz ve özenle, imrenerek, gıpta ederek baktığımız hizmetleri Cenab-ı Hakk şimdi bize nasip eyledi.”

“ÇOCUKLARIMIZ TEMİZ YOLLARDAN OKULA GİDECEK”

Yapılaşma tamamladığı zaman çocukların çamurlu yollar yerine temiz yollardan okuluna gideceğini söyleyen Başkan Fevzi Demirkol, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bu bölgede ev sahibi olacak vatandaşlarımızda ulaşımında çamura, toprağa basmadan önce kendi layıkıyla bir hizmet almasını temin etmek amacıyla bu hizmetleri yürütüyoruz. Allah nasip ederse, buradaki inşaatlar tamamlandığında çocuklarımız okula çamurlu yollardan değil, tertemiz yollardan gidecek. İnsanlarımız, işinden evine, evinden işine ayakları çamur olmadan, ayakkabılarını çıkarmadan yürüyecekler. Daha öncesinde yapılaşmanın olduğu bölgelerde alt yapı ve yol meselemizi zaten tamamlamışız. Bugün, alt yapıyı inşaat çalışmalarının henüz başlamadığı bölgelere getirdik. Bu çalışmalarda bana her zaman için güç veren, kuvvet veren Haliliye Belediye Meclis Üyelerine, Haliliye Belediyesi’nin tüm çalışanlarına, gerek Haliliye Belediyesi’nin kendi personeli, gerekse yüklenici firmanın personelleri emek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”

“İnşallah bu çalışmalarla hep birlikte dua alacağız” diyen Başkan Demirkol, konuşmasında son olarak şu ifadelere yer verdi:

“Daha öncede söylediğimiz gibi; biz sahnede değil, sahada olacağız. Davul sesleri gelirken de, sahada olduğumuzun bir nişanesi olarak bu çalışmalarımızın ileriki zamanda daha da artarak devam edecektir.”

KAÇAR: HALİLİYE BELEDİYESİ ÇOK ÖNEMLİ HİZMET GERÇEKLEŞTİRİYOR

Haliliye Belediyesi’nin henüz yerleşime açılmayan ve yeni yeni yapılaşmanın başladığı bölgelerde çalışmalar yaptığını ifade eden Mahmut Kaçar ise şunları söyledi:

“Haliliye Belediye Başkanımız ve belediye meclis üyelerimizin katılımıyla, Haliliye Belediyemizin Devteşti Mahallesi’nde şuanda yürütmekte olduğu çalışmaları yerinde görüp, bakma imkanımız oldu. Biz, Şanlıurfa’da uzun yıllar imara açılmış olan, yerleşimi tamamlanmış olan yerlerdeki alt yapı problemleriyle boğuşurken, bugün Allah’a hamd olsun Haliliye Belediyemiz, ulaşıma açılmış, yerleşimi tamamlamış, alt yapıları tamamladığı gibi daha yeni yeni yerleşime açılan yerlerin alt yapısını yapma gibi çok önemli bir hizmeti gerçekleştiriyor. Ben bu hizmeti gerçekleştiren emekçi kardeşlerimize, çalışanlarımıza ve Belediye Başkanımıza bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Eklenme Tarihi: 15.07.2015 07:41