BAYRAM TEMİZLİĞİ SADECE EVLERDE DEĞİL

Ramazan Ayı'nın son günü evlerde bayram temizliği sürerken kent genelinde de cadde ve sokaklar, insanların toplu olarak bulunduğu mekanlarda temizlik çalışmaları devam ediyor. Haliliye Belediyesi İlçe genelinde yürüttüğü temizlik çalışmalarını kent merkezi dışında kırsal mahallelerde de yapıyor. Bugün Kısas Mahallesi'nde süpürme ve yıkama çalışmaları yapıldı.

Mahallelerde devam eden çalışmaların yanı sıra bayram temizliği kapsamında mezarlıklarda da temizlik çalışması yapılıyor. Sabah erken saatlerde başlayan temizlik çalışmalarında, bayram günlerinde artan kabir ziyaretleri nedeniyle mezarlıklarda çalışmalara ağırlık verildi. Hem mezarlık içleri ve çevresinde hem de kabir üstü ve çevresinde yapılan temizleme çalışmaları öğle saatlerinde tamamlandı.

Haliliye Belediyesi, ilçede huzurlu bir bayram geçirilmesi adına kırsal temizliği ve mezarlıklarda temizliğin devamında ilçe genelinde gül suyu püskürtme işlemini de sürdürüyor.  Temizlik araçları ile temizlenen cadde ve sokaklar tamamlanan temizliğin ardından gül suyu ile bayramı karşılamayı bekliyor.

Eklenme Tarihi: 16.07.2015 05:47