BAŞKAN DEMİRKOL: SALDIRI HEPİMİZİ ÜZMÜŞTÜR

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Suruç İlçesi’nde yaşanan patlama ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Demirkol açıklamasında şunları kaydetti:

“Suruç İlçemizde yaşanan patlama sonrasında yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Saldırı hepimizi üzmüştür. Dili, dini, ırkı ne olursa olsun insan yaratılanların en şereflisi en değerlisidir. İnsan hayatı bu anlamda kutsaldır. Buna kastedenleri kati suretle kınıyor, benzer olayların tekrar yaşanmamasını diliyoruz. Yaşanan bu elim olay sonrasında mağdurların yanlarında olacağımızın bilinmesini isteriz. Yaşanan bu saldırı huzur ortamını bozmaya, birlik ve beraberliğimizi yaralamaya yöneliktir. Bu kastın gerçekleşmesine izin vermeyeceğimizin bilinmesini isteriz. Yaşamını kaybeden tüm vatandaşlarımıza tekraren Allahtan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza ise acil şifalar dilerim.”

Eklenme Tarihi: 20.07.2015 09:03