HALİLİYE'DE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI FARKLI BÖLGELERDE DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; ilçenin farklı bölgelerinde kilitli beton parke, stabilize, yol açma ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Haliliye İlçesi'nde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Alt yapı hizmeti tamamlanmamış bölgelerde stabilize yol yapım çalışmaları yapan ekipler, bu kapsamda Uluhan ve Şenocak kırsal mahallelerinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; yol yapım çalışmalarının yanı sıra, yol açma çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Ekipler; Devteşti ve Sırrın mahallelerinde henüz yapılaşmanın tamamlanmadığı bölgelerde yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapı sorunu bulunmayan Ulubağ kırsal Mahallesi'nde de parke çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, ayrıca ilçenin farklı bölgelerinde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 23.07.2015 03:04