HALİLİYE BELEDİYESİ'NDEN İBADETHANELERE HALI YARDIMI

Haliliye Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde bulunan ibadethanelerin halı ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçedeki ibadethanelerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından ibadethanelerin yardım ihtiyacı talebi; Haliliye Belediyesi Tespit Komisyonu tarafından incelendikten sonra uygun bulunduğu taktirde gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü; Açıkyazı, Konak, Büyük Mirdesi, Sendebelen, Acaryurt, Aşağı Akören kırsal mahalleleri ile Gürpınar Mahallesi'ne bağlı Aşağı Başmakcı bölgesindeki ibadethanelere halı yardımında bulundu. Kırsal mahallelere götürülen halılar, mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Haliliye Belediyesi'ne yardımlarından dolayı teşekkür eden mahalle muhtarları, "Haliliye Belediyesi, ibadethanelerimize halı yardımında bulundu. Taleplerimizi kayıtsız bırakmayan ve ihtiyaçlarımızı karşılayan Haliliye Belediyesi'ne ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür ederiz" dediler.

Eklenme Tarihi: 24.07.2015 03:50