HALİLİYE BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

Haliliye Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları başladı.

Haliliye Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, okulların tatil olmasıyla birlikte çocukların yaz aylarında vakit geçirmeleri için Yaz Spor Okulları'nı açtı. 8-15 yaş aralığındaki çocukların yer aldığı Yaz Spor Okulları'nda; basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında eğitimler verilecek. Haliliye Belediyesi Sabiha Özlek Spor Salonu'nda verilen kurslara katılan çocuklar, okulların tatil olduğu şu günlerde vakit geçirebilecekleri kurslar açtığı için Haliliye Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kendi alanlarında deneyimli akademisyen ve antrenörler tarafından verilen Yaz Spor Okulları'na katılmak isteyen ve detaylı bilgi almak isteyenler; '4442263' nolu Haliliye Belediyesi Beyaz Masa Servisi'ne ulaşabilir.

Öte yandan; basketbolda Mehmet Leblebicioğlu, Emin Demir ve Evrim Yavuz, voleybolda Yakup Aktaş ve Yunus Sülüntay ile masa tenisinde Bilal Özalp kurslarda eğitimler verecek.

Eklenme Tarihi: 03.08.2015 07:48