MİLLETVEKİLİ BAĞLI'DAN BAŞKAN DEMİRKOL'A ZİYARET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Haliliye Belediyesi'nin önemli hizmetler yaptığını ifade eden Bağlı, "Sayın başkanımızın hizmetler konusundaki hassasiyeti ve partimizin temel politikalarına olan bağlılığı bizim için her zaman gurur kaynağı olmuştur" dedi.

AK Parti Milletvekili Mazhar Bağlı, Başkan Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret etti. Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Bağlı, Haliliye Belediyesi'nin önemli hizmetlere imza attığını ifade etti. Haliliye Belediyesi'nin tüm Urfa'yı geleceğe taşıyan önemli işlerin altına imza attığını ve bu konuda kendilerinin yanında olacağını ifade eden Bağlı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Haliliye Belediyemiz gerçekten çok örnek hizmetleriyle, AK belediyeciliği en güzel çalışmalarıyla yürüten Fevzi Bey'i makamında ziyaret ettik. Bu sıcak karşılama için belediye hizmetleriyle ilgili verdiği detaylı bilgilerden dolayı hakikaten ne kadar büyük hizmetler yaptığını müşahede ettik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Sayın başkanımızın hizmetler konusundaki hassasiyeti ve partimizin temel politikalarına olan bağlılığı bizim için her zaman gurur kaynağı olmuştur. Ben özellikle, burada çok kıymetli çalışmalarından, Haliliye Belediyesi'nin tüm Urfa'yı geleceğe taşıyan önemli işlerin altına imza atan başkanımıza herhangi bir ihtiyacı olduğunda yanında olduğumuzu bir kez daha söyledik."

Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Mazhar Bağlı'ya teşekkür eden Başkan Demirkol ise şöyle konuştu:

"Milletvekilimiz Sayın Profesör Doktor Mazhar Bağlı Bey, Haliliye Belediyemizde bizi ziyaret ettiler. Tevazuları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Aslında ziyaret sebepleri, Şanlıurfa'da seçim sonrasında halkımıza yönelik ziyaretler kapsamındadır. Halkımızı ziyaret ederek seçimde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorlar. Bizim de belediye olarak her zaman için yanımızda olacaklarını beyan ettiler. Ben bu beyana gerek kalmadan sayın milletvekilimizin hem Haliliye Belediyesi'nin hem belediye hizmetlerinin hem de ayrıca Şanlıurfa halkının her zaman yanında olacağının müspet manada yapılacak tüm işlerde öncü olacağını zaten geçmişinden biliyorum. Halkımıza hizmet ettiği için Haliliye Belediyesi'nin Ankara'da yapılacak işlerinde bizlere yardımcı olacak."

Öte yandan, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Cuma Demir ve Mehmet Erol ziyarette hazır bulundular.

Eklenme Tarihi: 04.08.2015 00:58