HALİLİYE BELEDİYESİ RUHSATSIZ İŞ YERLERİNİ MÜHÜRLEDİ

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yapılan denetimlerine aralıksız olarak devam ediyor.  Denetimlerde ruhsatı bulunmayan ve belirtilen süre zarfından ruhsat başvurusunda bulunmayan iş yerleri mühürleyerek kapattı.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde genel denetimler ve ‘444 22 63′ nolu Beyaz Masa birimine gelen şikayetler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.  Gün boyu ilçe sınırlarında görev yapan zabıta ekipleri kaldırım işgallerine de anında müdahale ediyor.

İlçe genelinde yapılan denetimler kapsamında ruhsatı bulunmayan iş yerlerine önce uyarı veriliyor, ardından ise verilen süre içinde ruhsat girişi yapmaları isteniyor. Söz konusu denetimlerde Devteşti Mahallesi 2228. Sokak’ta ve Cengiz Topel Mahallesi 91. Sokak’ta bulunan ruhsatsız  iş yerleri Belediye Encümen kararıyla kapatılması kararlaştırıldı.  Kapatma kararı alınan iş yerleri zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Ayrıca, Karşıyaka Mahallesi 590. Sokak’ta bulunan biber kurutma tesisi şikayet üzerine zabıta ekipleri tarafından kapatıldı.

Eklenme Tarihi: 06.08.2015 00:21