HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI 3.OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haliliye Belediye Meclisi'nin 2015 Ağustos ayı 3 birleşimi gerçekleştirildi. Oturumda, komisyon raporları meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan meclis toplantısının 3'üncü birleşimine Haliliye Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz başkanlık yaptı.

Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından komisyon raporları okundu. Çevre Temizlik ve Tabiatı Koruma Komisyonu'nun semt pazarları hakkındaki raporu, Sosyal Hizmetler Komisyonu'nun engelli sorunu hakkındaki raporu, Eğitim ve Kültür Komisyonu'nun oyun alanları hakkındaki raporu ve Tarımsal ve Kırsal Hizmet Komisyonu'nun 'Psilla' isimli zararlı hakkındaki raporu oy birliğiyle, Kadın ve Aile Komisyonu'nun engelli sorunu hakkındaki raporu oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Eklenme Tarihi: 06.08.2015 00:23