HALİLİYE'YE HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi tarafından devam ettirilen "Haliliye'ye Hoş geldin Bebek" projesi kapsamında 5 ayda, Haliliye ilçesinde dünyaya gelen 7 bin bebeğe hastane çıkış seti hediye edildi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un talimatları doğrultusunda ilçede dünyaya gelen bebeklere hastane çıkış seti hediye edilmek üzere geçen Mart ayında "Haliliye'ye Hoş geldin Bebek" projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında ilçede yeni doğan bebeklere; içerisinde battaniye, ateş ölçer ve 5'li zıbın takımı olan hastane çıkış seti hediye ediliyor.

Projenin hayata geçirildiği günden itibaren Haliliye ilçesinde dünyaya gelen 7 bin bebeğe, bir bebeğin ilk ihtiyaçlarının yer aldığı setlerin dağıtılmasına olanak sağlayan "Haliliye'ye Hoş geldin Bebek" projesi, ilerleyen zamanlarda da aralıksız olarak devam edecek.

Eklenme Tarihi: 12.08.2015 03:57