HALİLİYE'DE SPORCULARIN EĞİTİMLERİNE BÜYÜK ÖNEM VERİLİYOR

Haliliye Belediyesi; 4 farklı branşta açtığı Yaz Spor Okulları'nda, 130'u aşkın öğrenciye alanlarında uzman olan eğitmenler tarafından eğitim aldığı branşa özgü taktik ve teknik eğitim alma imkanı sağlayarak, sporcuların eğitimlerine önem veriyor.

Sporun ve sporcunun eğitime katkı sunan Haliliye Belediyesi, Yaz Spor Okulları'nı faaliyete geçirerek, yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslar, 4 farklı branşta gerçekleştiriliyor.

8- 15 yaş aralığındaki çocukların eğitim aldığı kurslarda; basketbol, voleybol, kick boks ve masa tenisi branşlarında eğitimler, branşlara özgü teknik ve taktik eğitimler vererek, sporcuları geleceğe hazırlıyor. Haliliye Belediyesi Sabiha Özlek Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kurslarda çocukların almış olduğu eğitimleri yerinde izleyen veliler, çocuklarına yönelik verilen profesyonel eğitimlerden dolayı Haliliye Belediyesi'ne ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

Basketbol alanındaki eğitimlerle ilgili bilgi veren Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları Basketbol Antrenörü Mehmet Leblebicioğlu, kurslara katılımın her geçen gün arttığını söyleyerek, şunları kaydetti:

"Yaz spor okullarımız 10 gündür devam etmekte. Kız ve erkek çocuklarına yönelik verdiğimiz bu basketbol eğitiminde gün geçtikçe sayımız artıyor. Özellikle veliler tarafından küçük kız çocuklarına yönelik talep çok fazla. Bu bölgede ilk defa böyle bir çalışma yapıldı. Haliliye Belediyesi tarafından ilk defa böyle bir çalışma yapılıyor. Haliliye Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz. Bütün antrenmanlarımızda, kendi alanlarında uzmanlaşmış antrenörlerle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı kış dönemine de yaymak istiyoruz. Şuanda ki çalışmalarımızdan verim aldığımızı düşünüyoruz. Gelen dönütler de bunu gösteriyor. Velilerimiz burada çocuklarını izlerken keyif alıyorlar. Bizlere bu imkanı veren Haliliye Belediyesi'ne ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyoruz."

Kendi alanlarında deneyimli akademisyen ve antrenörler tarafından verilen Yaz Spor Okulları’na katılmak isteyen ve detaylı bilgi almak isteyenler; ‘4442263’ nolu Haliliye Belediyesi Beyaz Masa Servisi’ne ulaşabilir.

Eklenme Tarihi: 13.08.2015 02:22