HALİLİYE'DEKİ KAÇAK KAT FAZLASI YIKILDI

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında tespit ettikleri kaçak kat fazlasının yıkımını gerçekleştirdi.

Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde kaçak yapıya izin vermiyor. Ekipler, günlük olarak inşaatların yoğun olduğu bölgelerde kontrollerini sürdürerek, imara aykırı kat çıkmak isteyenlere de müdahale ediyor.

Çalışmalar kapsamında Süleymaniye Mahallesi 2073'üncü Sokak'ta denetimlerini sürdüren ekipler, bir yapıda izinsiz olarak kat yapıldığını belirledi. Bunun üzerine ekipler, kat fazlasının kontrollü bir şekilde yıkımını gerçekleştirdi.

Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bölgelerde yaptığı denetimlerde kat hakkı bulunan ve kat çıkmak isteyen vatandaşlara da yapması gereken yasal işlemler konusunda bilgiler veriyor.

Eklenme Tarihi: 15.08.2015 02:13