GÖSTERİCİLER TARAFINDAN TAHRİP EDİLEN AÇIKSU CADDESİ TEMİZLENDİ

Haliliye Belediyesi; ilçe sınırları içerisinde bulunan ve gece saatlerinde göstericilerin çöp konteynırlarını devirerek tahrip ettiği Açıksu Caddesi'nde sabahın ilk ışıklarında temizlik çalışması başlatarak, caddeyi eski görünümüne kavuşturdu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 2 çöp toplama aracı, 4 sulama aracı ve 54 personel, günün ilk ışıklarıyla birlikte Açıksu Caddesi'nde temizlik çalışması başlattı. Gece saatlerinde yüzü maskeli kişilerce yola barikat kurmak için devrilen çöp konteynırları, temizlik işçiler tarafından kaldırıldı. Yerlere saçılan çöpler görevliler tarafından kaldırıldıktan sonra konteynırlar araçlar tarafından boşaltıldı.

Görevliler, sulama araçlarıyla göstericilerin caddede yol açtığı kirliliği de temizleyerek caddeyi eski görünümüne kavuşturdu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı personeller, Açıksu Caddesi'nde yaklaşık 2 saat süren yoğun temizlik işlemlerinin ardından rutin çalışmalarına devam etti.

Eklenme Tarihi: 18.08.2015 00:42