BAŞKAN DEMİRKOL'DAN KARŞIYAKA MAHALLESİ'NDE İNCELEME

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol sabah saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Demirkol'a incelemeler boyunca Belediye Başkan Yardımcısı Haci Kanduza, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan ve kurum müdürleri de eşlik etti. Karşıyaka Muhtar Evi'nde başlayan incelemeler, mahallenin diğer sokak ve park alanlarında da öğlen saatlerine kadar devam etti.

Karşıyaka Mahallesi'nde temizlik, yol ve park yapım çalışmalarını denetleyen Başkan Fevzi Demirkol devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alırken, mahalle sakinlerinin de görüşlerini öğrendi. Kurum müdürleri ile planlanan çalışmaları da konuşan Demirkol, incelemelerin ardından yaptığı kısa açıklamada hizmetleri yerinde gördüklerini ve yeni ihtiyaçları da tespit ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Geçmişte yapılan hizmetler için yapandan yaptırandan Allah razı olsun. Bu memlekette Şanlıurfamızda taş üstüne taş koymuş herkesten Allah razı olsun. Daha sonrasında biz o yapılmış olan hizmetlerin temizliğini, bakımını ve tadilatını yapıyoruz. Bu hususta çalışmalarımız devam ediyor. Bugün daha önce hep gece geldiğimiz, sıcaktan dolayı çalışmaların gece devam ettiği Karşıyaka Mahallemizde yapacağımız park alanlarını yerinde inceleme imkânı bulduk. Karşıyaka mahallemizde 19 dönüm büyüklüğünde park alanı ile ilgili park ve bahçeler müdürlüğümüz çalışmalar yapmaktadır. Kısa zamanda en iyi şekilde Haliliyeli olanın layık olacağı kalitede bir parkımız olacak. Bu mahalle sakinlerine, bu mahallede yaşayanlara hayırlı olsun diyoruz. Bu tip hizmetlerimiz park bahçede, temizlikte, fen işlerinde müdürlerimiz ile birlikte inceledik. Aksayan yönlerini müdürlerimizin görme imkânı oldu. Vatandaşlarımızın bizden taleplerini dinleme imkânı bulduk. Karşıyaka Mahalle Muhtarımıza, Karşıyaka Mahallesi sakinlerine, bana eşlik eden müdürlerimize, çalışanlarımıza, belediye meclis üyelerimize hepsine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar.  Haliliye her şeye layıktır. Haliliye’de hep iyisi, hep yenisi olacak. Halkımıza selam ve saygılarımızı iletiyorum. "

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan ise konuşmasında : “Sayın değerli Başkanımız Fevzi Demirkol bize nezaket ziyaretinde bulundu ve mahalledeki bazı yapılacak parkların, caddelerin, sokakların temizliğinden dolayı gelmiş. Hepsini tek tek beraber dolaştık. Bizim 19 dönümlük yapılan parkın çalışma yerindeyiz. Buradan kendisine teşekkür ediyorum. Bizzat kendisinin gelip yerinde görmesi gerçekten çok memnuniyet verici. Mahalle halkımız başkanımızın ziyaretine çok sevindi. Kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Eklenme Tarihi: 18.08.2015 10:19