BAŞKAN DEMİRKOL, İMAM BAKIR MAHALLESİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İmam Bakır Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, birim müdürlerinden bilgiler aldı. Yeni yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler alan Başkan Demirkol, "Haliliye'nin her şeye layık olduğunu ve bizde onlara hizmet noktasında her zaman için yanlarında olacağımızı beyan ediyorum" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, sabah erken saatlerinde İmam Bakır Mahallesi'ne geçti. Burada Mahalle Muhtarı İmam Deniz tarafından karşılanan Başkan Demirkol, mahalle sakinleriyle görüşerek taleplerini dinledi. Mahallede geçmişte yapılan hizmetler noktasında beraberinde gelen birim müdürlerinden bilgiler alan Başkan Demirkol, yapılan çalışmaları yerinde gördü. Mahallede yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler alan Başkan Demirkol, yeni yapılacak yol ve park alanlarını da gezerek incelemelerde bulundu.

BAŞKAN DEMİRKOL'A TEŞEKKÜR ETTİ

Yaptıkları çalışmalardan dolayı Haliliye Belediyesi ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür eden Mahalle Muhtarı İmam Deniz, "Sayın Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol Bey'e, bazı sıkıntılarımızı ilettik. Başkanımız bana 'muhtarım sen rahatsız olma, ben geleceğim yanına' dedi. Bugün yanımıza teşrif ettiler. Nerede sıkıntı ve eksik varsa başkanımız yerinde inceledi. Müdürlerine talimat verdi. İnşallah en kısa zamanda ufak tefek sıkıntılarımız giderilecektir. Şuana kadar Fevzi Demirkol başkanımdan Allah razı olsun. Teşekkürlerimi sunarım."

"HALİLİYE İÇİN HEP İYİ HEP YENİSİ"

Haliliye Belediyesi olarak ilçe sınırlarında yaşayan herkesin, her şeye layık olduğunu ifade eden Başkan Fevzi Demirkol, 'Haliliye için hep iyisi, hep yenisi' sloganıyla hizmet noktasında hiç bir mahallenin sıkıntı yaşamayacağını söyledi.

Mahallelerde eksik çalışmalar kalmayacağını anlatan Demirkol, şunları kaydetti:

"İmam Bakır Mahallemizde, Muhtarımız Sayın İmam Deniz'in misafiri olduk. Daha önceden kendilerine mahalleyi ziyaret edeceğimi, geçmişte mahallede yapılmış olan hizmetleri yerinde inceleyeceğimizi, bizim yaptığımız hizmetlerde aksayan kısımlar varsa onları göreceğimizi ve yeni yapılacak alanları birlikte düzenleyeceğimizi söylemiştik. Bizi kabul buyurduğu için kendilerine teşekkür ediyorum. İkimizde bir birimizin geçmişten gelen dostluğuna binaen bir birimize hizmet noktasında her zaman yardımcı oluyoruz. Kendileri bizim önümüzü açıyor. Biz kendilerine hizmet ediyoruz. Burada yapılaşmanın bitmiş olduğu alanlarda eksik kalan hizmetleri yapmaya ve yapılaşmanın yeni devam ettiği kısımlarda da bizim yapacağımız hizmetleri birlikte yerinde inceledik. Park alanlarını, ibadethane yapılacak yerleri inceledik. Ayrıca geçmişte yapılmış bazı park alanlarında gerekli düzenlemelerin neler olacağını birlikte konuştuk. Müdürlerimiz de bizzat bizimle incelediler. Bu inceleme sonucunda İmam Bakır Mahallemizin gerek ibadethane yönünden gerek park alanı yönünden gerekse geçmişte gelen hizmetlerin ıslahı, tadilatı, tamiratı ve onarımı yönünden hiç bir sıkıntıları kalmayacak. Çok yakın bir zamanda burada bitmiş olan hizmetleri sayın muhtarımızla birlikte göreceğiz. Bu mahallede, Haliliye'de yaşayanların her şeye layık olduğunu, Haliliye'nin her şeye layık olduğunu ve bizde onlara hizmet noktasında her zaman için yanlarında olacağımızı beyan ediyorum. Hep şunu söylüyorum, 'Haliliye için hep iyi hep yenisi.'"

Eklenme Tarihi: 19.08.2015 05:49