HALİLİYE'DE PARKLAR VATANDAŞLARIN YAŞAM ALANI

Haliliye Belediyesi, vatandaşların vakit geçirmek amacıyla kullandığı parklarda çeşitli yeni uygulamalara gitti. İlçe sınırları içerisinde bulunan parklara akvaryum, spor aletleri ve oyun grupları kuran Haliliye Belediyesi, parkları yaşam alanına dönüştürerek, vatandaşlara daha yaşanılabilir bir Haliliye sunuyor.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde bulunan 140 parkın bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. Vatandaşların vakit geçirmek amacıyla uğrak mekanları arasında bulunan bu parkların daha düzenli ve temiz olmasını hedefleyen Haliliye Belediyesi, bu kapsamda hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Vatandaşlara sunulan hizmet kalitesini her alanda en üst düzeye çıkartan Haliliye Belediyesi, park ve bahçeler konusunda da bu vizyonunu sürdürüyor. Parkları yaşam alanına dönüştürmeyi hedefleyen Haliliye Belediyesi, Ali Şelli ve Arap Hoca parklarında örnek bir uygulamaya gitti. Parklara akvaryumlar monte ederek, içlerine 'Japon' türü balık yerleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu çalışmayla Haliliye halkına kentte ilk defa uygulanan bir hizmet sundu. Ali Şelli Parkı'na yaptırılan süs havuzu da sunulan hizmetlerden biri. Akşam saatlerinden itibaren ışıklandırması çalıştırılan süs havuzu, görsel şölen oluşturuyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü; ilçe genelindeki parklara monte ettiği çocuk oyun gruplarıyla çocukların boş zamanlarında vakit geçirmesine fırsat oluştururken, yine parklara kurulan spor aletleriyle de vatandaşların sağlıklı şekilde spor yapmasına olanak sağlıyor.

Eklenme Tarihi: 20.08.2015 06:18