KIRSALDAKİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI YAZGÜLÜ’NDE DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerde sürdürdüğü stabilize yol yapım çalışmalarına Havşanlı Mahallesi’ne bağlı Yazgülü Mezrası’nda devam ediyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İlçe genelinde çamurlu yollara son vermek ve vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Yazgülü Mezrası’nda stabilize yol yapım çalışmaları başlatıldı. Sokaklara dökülen stabilize malzemesinin düzleştirme çalışmalarını iş makineleriyle yapan ekipler, çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Havşanlı Mahallesi’ne bağlı Yazgülü Mezrası’ndaki çalışmaların 3 gün devam edeceğini belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yürütülen yol yapım çalışmalarının yanı sıra ilçenin farklı bölgelerinde bakım ve onarım çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 21.08.2015 03:23