HALİLİYE'DE TEMİZLİK İŞÇİLERİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Haliliye Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli 160 personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimi verdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli personellere yönelik gerçekleştirilen eğitim seminerinde, ilk olarak 160 kişilik gruba verilen eğitimde; iş sağlığı ve güvenliğinin amacı, iş kazası ve meslek hastalığı, kanuni haklar ve sorumluluklar, genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları, sağlık ve güvenlik işaretleri, yangın, güvenlik ile ilgili olaylara müdahale ve araç kullanırken uyulması gereken kurallar başlıkları ele alındı.

8 başlıktan oluşan ve İş Güvenliği Uzmanları Nil Zaman, Derya Memitanlı ve Adile Kaya tarafından verilen eğitimde, temizlik işçileri merak ettikleri sorulara da yanıtlar buldu. Eğitim, karşılıklı soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve temizlik şirketi yetkililerinin de katıldığı eğitimin, ilerleyen günlerde gruplar halinde devam edeceği belirtildi.

Eklenme Tarihi: 24.08.2015 08:32