HALİLİYE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 16 YENİ ARAÇ KATTI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlükleri hizmetlerinde kullanılmak üzere 16 yeni aracı filolarına kattıklarını düzenlenen tanıtım programında açıkladı. Programda, kentte az sayıda bulunan minik kepçeyi kullanarak test eden Başkan Demirkol, "Haliliye'de çamurlu yolları istemediğimiz için bu araçlarımız gerekli hizmetleri yapacaktır" diye konuştu.

Haliliye Belediyesi, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerinin hizmetlerini daha üst seviyelere çıkarmak ve bu müdürlüklerin hizmetlerini daha hızlı şekilde gerçekleştirmesi için 1'er adet 140'lık greyder, minik kepçe, silindir, TIR, 2 adet lastikli kepçe ve 10 adet damperli kamyonu araç filosuna dahil etti. 'Haliliye için hep iyi, hep yenisi' sloganıyla hareket eden Haliliye Belediyesi, araç filosunu da güçlendirerek Haliliye halkının yol ile park ve bahçeler konusundaki ihtiyaçlarını en aza indirmeyi hedefliyor.

Araçların tanıtımı için ise Karşıyaka Mahallesi'nde düzenlenen programa Başkan Fevzi Demirkol'un yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanvekili Selim Polatkan, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Belediye Meclis Üyeleri ile birim müdürleri katıldı. Araçların özellikleri hakkında görevlilerden bilgiler alan Başkan Demirkol, kentte az sayıda bulunma özelliği olan minik kepçenin de test sürüşünü gerçekleştirdi.

"HALİLİYE'DE ÇAMURLU YOLLAR İSTEMİYORUZ"

Haliliye İlçe sınırları içerisinde çamurlu yollara son vermek adına çalıştıklarını ve bu amaçla yeni araçları filolarına kattıklarını söyleyen Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade etti.

Gerektiği an da araç takviyesini arttıracaklarını belirten Başkan Demirkol, şöyle konuştu:

"Haliliye Belediyesi olarak 6360 sayılı Büyükşehir Kanunu'na göre 1 Nisan 2014 tarihinde faaliyete geçmiş bulunan bir belediyeyiz. Belediyemizin daha önceden İl Özel İdaresi'nin devir ve tasfiyesinden gelen bir kaç tane aracımız vardı fakat kullanılamaz veya ekonomik ömrünü tamamlamış araçlardı. O bakımdan biz Haliliye Belediyesi olarak fen işleri ve park bahçeler bünyesinde çalıştırılmak üzere yeni araç filosu belediyemize hizmet amacıyla kazandırdık. 10 adet damperli kamyon, 1 adet 140'lık greyder, 2 adet lastikli kepçe, 1 adet minik kepçe ve 1 adette silindir olmak üzere bundan sonra yapacağımız hizmetlerde, hizmet alımı şeklinde müteahhitlere yaptırdığımız işlerin üstüne ilaveten, Haliliye Belediyemizin de bu araç filosu hem kırsal mahallelerimizde, hem kent içinde Haliliye halkının çamura bulaşmadan, Haliliye halkını tozdan korumak amacıyla her türlü yol ve yolla ilgili parke taşı, yeni düzenlenecek park ve bahçelerde bu araçlarımızı kullanacağız. Hep söylediğimiz bir husus var; Haliliye için hep iyisi, hep yenisi. Bu araçlarımızın hepsi sıfır kilometredir, iş makinamızın tamamı Devlet Malzeme Ofisi vasıtasıyla alınmıştır. İnşallah Haliliye halkının hizmetinde olacaktır. Haliliye'de çamurlu yolları istemediğimiz için bu araçlarımız gerekli hizmetleri yapacaktır. Gerektiğinde araç takviyesi veya hizmet alımı şeklinde yol çalışmalarımız devam edecektir. Bu araçlarımızı bize kazandırdıkları için öncelikle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, Haliliye Belediyesi'ne ve bu desteği bize veren Haliliye Belediye Meclis Üyelerine, Haliliye Belediyesi'nin tüm amir ve memurlarına, taşeronundan hizmetlisine kadar tüm personelimize teşekkür ediyoruz. İyi günlerde kullanmak dileğiyle halkımıza saygılar sunuyoruz."

Öte yandan araç tanıtım programına Haliliye Belediye Meclis Üyeleri’nden Abdulkadir Altundağ, Abdulkadir Bağış, Emin Coşkun, Emir Elden, Erdal Deniz, Hasan Kaya, Mehmet Erol, Mehmet Keskin, Mehmet Toprak ve Metin Çadırcı katıldı.

Eklenme Tarihi: 26.08.2015 04:09