HALİLİYE’DE APARTMAN BAHÇELERİNDE HAŞERE MÜCADELESİ

Haliliye Belediyesi, devamlılıkla sürdürdüğü ilaçlama çalışmalarında apartman bahçelerini de ilaçlayarak haşereyle mücadelesini devam ettiriyor.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İlaçlama Birimi, kış aylarında başlattığı haşereyle mücadelesini ilçe genelinde 32 merkez ve 137 kırsal mahallede hız kesmeden sürdürüyor.  Yüksek basınçlı 4 mist blower, 10 ulv cihazı, 32 pülverizatör ve 52 personelle çalışmasını sürdüren Haliliye Belediyesi, ilaçlama çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki apartman bahçelerinin temizliğini gerçekleştirerek haşerelere karşı pülverizatör yöntemiyle ilaçlama yapıyor. Bina sakinlerinin başlıca sorunu olan haşerelere karşı etkin mücadele veren Haliliye Belediyesi, bu kapsamda vatandaşların da taktirini topladı.

Eklenme Tarihi: 27.08.2015 05:43