BAŞKAN DEMİRKOL: VATANI KORUMAK İÇİN ŞEHİT OLDULAR

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, teröristlerce şehit edilen polis memurlarına Allah'tan rahmet dileyerek, "Babasının kabrini korumak için değil vatanı korumak için buradaydılar. Şahadet şerbetini içtiler" dedi.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, dün gece teröristlerce hastaneden çıktıkları sırada açılan ateş sonucu şehit edilen polis memurları Fatih Kılbey ve Tanju Sakarya'nın cenaze törenine katıldı.

Başkan Fevzi Demirkol, cenaze töreninin ardından yine dün gece bombalı saldırı gerçekleştirilen AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Kasım Gülpınar ve Mazhar Bağlı, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Selim Polatkan ile teşkilat üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan Başkan Demirkol, insanın en büyün hakkının yaşama hakkı olduğunu vurguladı.

Başkan Demirkol, şehitlere rahmet ve teşkilat üyelerine geçmiş olsun dediği açıklamasında şunları kaydetti:

"İnsanın en büyük hakkı yaşama hakkıdır. Yaşama hakkını hiç bir hak için kimse elinden alamaz. Hiç bir sosyal hak için başka birinin yaşama hakkını elinden almak bu insanidi değildir. Sadece vahşi tabiata mensup mahlukatın yaptığı şeydir. Ben İlçe Başkanımız Sayın İsmail Bey'e geçmiş olsun diyorum. Hayatını kaybeden polislerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmet diliyorum. Gece de biz buradaydık. Yaralılarımızı hastanede ziyaret ettik. Bir hususu ben özellikle belirtmek istiyorum; bu şehitlerimizin babasının mezarı Urfa'da değildi. Eğer Allah kendilerine ömür vermiş olsaydı tayinlerinden sonra Urfa'da yaşamayacaklardı. Memur olarak bulundukları bir bölgede, babasının kabrini korumak için değil vatanı korumak için buradaydılar. Şahadet şerbetini içtiler. Mekanları cennet olsun."

Eklenme Tarihi: 29.08.2015 05:25