HALİLİYE'DEKİ İBADETHANELER KURBAN BAYRAMI'NA HAZIRLANIYOR

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde devam ettirdiği ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

İlçe genelindeki ibadethanelerde vatandaşların daha temiz ortamda ibadet etmelerini hedefleyen Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda aylardır süren ibadethane temizliği çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Daha temiz ortamda ibadet etme fırsatına sahip olan vatandaşlar tarafından taktir toplayan ibadethane temizliği çalışması, periyotlar halinde ilçe genelindeki merkez ve kırsal mahallelerde sürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı personeller, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde de çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler, ibadethanelerdeki döşemeleri kaldırmadan yerinde yıkayarak daha temiz hale getiriyor. Kurban Bayramı'na kadar yoğun olarak sürecek olan ibadethane temizlik işlemleri, bayram sonrasında da periyotlar halinde devam edecek.

Ayrıca, ibadethanelerin temizliğinin çevrede de devamını sağlamak adına Haliliye Belediyesi sabunlukları da devamlı olarak kontrol altında tutuyor.

Eklenme Tarihi: 11.09.2015 03:31