BAŞKAN DEMİRKOL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerinde yapımı devam eden park ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinlerinin de taleplerini dinleyen Demirkol, eksikliklerin giderilmesi konusunda da birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve birim müdürleriyle birlikte sabahın ilk ışıklarında Ahmet Yesevi Mahallesi'nde süren çalışmaları denetledi. Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinin çalışmalarını kontrol eden Başkan Demirkol, mahalle sakinleriyle de görüşerek taleplerini dinledi. Başkan Demirkol, vatandaşların taleplerinin çözümü için ise beraberindeki birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Demirkol'a denetimleri sırasında eşlik eden Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Ömer Çiçek, kış mevsimi gelmeden yol yapım çalışmaları yapıldığı belirtti. Çiçek, "Mahallemizde yol çalışmaları, park çalışmaları eksik olan yerlerde devam ediyor. Köprünün yüksekliğini düşürdüler. Alt yapıları bitmiş olan sokakların kış mevsimi gelmeden üst yapı çalışmaları yapılıyor. Başkanımıza ve Haliliye Belediyemize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol ise yaptığı açıklamada mahalle çalışmaların hız kesmeden devam ettiği ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bugün sabah Ahmet Yesevi Mahallemizde Sayın Muhtarımız Ömer Çiçek Bey ile mahalle halkını ve mahallemizi ziyaret ettik. Yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Ahmet Yesevi Mahallesi'nde Cavsak Deresi'nde belirli noktalarda köprüler inşa edilmiştir. Bu köprüler biraz yüksekte olduğu için yol çalışmalarında biz de hem kazı hem de dolgu şeklinde çalışmalarımız var. Köprüleri bir buçuk metre dolgu yaparak yol ile köprüyü aynı seviyeye getirmiş oluyoruz. Bu bölgede yeni açılacak yollarla ilgili Haliliye Belediyesi'ne ait iş makinelerimiz burada çalışıyor. Alt yapı büyükşehir belediyesinin, yağmur suyu ve drenaj tamamlandığı taktirde biz kışa varmadan önce bu yolları halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Şuanda da yol çalışmaları devam ediyor."

Kent merkezindeki muhtar evi olmayan mahallelere muhtar evi yapacaklarını anlatan Başkan Demirkol, "Ahmet Yesevi Mahallesi'nde başlamak üzere kent merkezinde muhtar evi olmayan muhtarlarımıza muhtar evleri inşa ediyoruz. Sayın muhtarımızla beraber mahallede yeri tespit ettik" ifadelerini kullandı.

Başkan Fevzi Demirkol, Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki incelemelerinin ardından beraberindekiler ile birlikte Devteşti Mahallesi'ne geçti. Başkan Demirkol, burada da Devteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş ve beraberindekiler ile çalışmaları yerinde denetleyerek mahalle sakinleriyle görüştü.

Eklenme Tarihi: 20.09.2015 06:18