BAŞKAN DEMİRKOL: NİYETİMİZ İNSANIMIZA HİZMET ETMEK

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi’nin konuğu oldu. Görüşmede Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin güvenli bölge olduğunu vurgulayan Başkan Demirkol, “Niyetimiz bölgemize hizmet etmek, niyetimiz insanımıza hizmet etmek. Amacımız bir ve bu amaç doğrultusunda hep birlikte çalışacağız” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Erdal Deniz, Emin Coşkun, Hasan Kaya ve Mehmet Keskin ile birlikte TÜMSİAD’ın düzenlediği toplantıya konuk oldu. TÜMSİAD Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade ve iş adamlarıyla görüş alış verişinde bulunan Başkan Demirkol, taleplerin ve tekliflerin notlarını aldı.

Haliliye’nin ve Şanlıurfa’nın güvenli bölge olduğunu ve bu nedenle iş adamlarının önünü açmak için gayret etmek gerektiğini vurgulayan Başkan Fevzi Demirkol, şunları kaydetti:

“Daha önceden gönülden birlikte olduğumuz TÜMSİAD kuruluşumuzu ziyaret ettik. Başkanımız Sayın Sadık Sade Bey ve yönetimiyle hem Haliliye Belediyesi’nin hem de iş adamlarının ihtiyaç duyduğu meselelerde çözümler aradık. Arkadaşlarımızla gayet verimli toplantı yaptık. Bu verimli toplantı sonucunda talepleri, teklifleri, temennileri not aldık. Bu hususta bölgemizin işsizliğin hat safhada olduğunun bilinci içerisinde tüm iş adamlarımızın önünü açmak, inşaat sektörümüzün önünü açmak, işsizlikle mücadelenin ancak istihdam ile olabileceğini bizzat müşahede eden arkadaşlar olarak hepimiz birlikte Haliliye’nin güvenli bir bölge olduğu, Şanlıurfa’nın güvenli bir bölge olduğu. Bu hususta sanayimizin ve turizmin bu bölgeye gelişini temin etmek hususunda el birliği ile gayret edeceğimize görüş birliğine vardık. Bu tip ziyaretlerimiz daha sonrasında da devam edecek.  Bizi kabul ettikleri için TÜMSİAD Başkanı Sadık Sade Beye onun şahsında tüm TÜMSİAD camiasına ve zamanlarını ayırdıkları için TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Niyetimiz bölgemize hizmet etmek, niyetimiz insanımıza hizmet etmek. Amacımız bir ve bu amaç doğrultusunda hep birlikte çalışacağız.”

Ülkenin sosyal ve ekonomik sorunlarını görüştüklerini anlatan Şube Başkanı Sade ise, “Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Bizi sabırla dinliyor. İlimizin, bölgemizin, ülkemizin sosyal ve ekonomik sorunlarını istişare ettik. İlimizin sorunlarını başkanımıza ilettik. Bu akşam başkanımızın 4-5 saatini bur da ayırması demek zaten başkanımız sürekli halkın içinde sağ olsun. Performansından dolayım da başkanımıza gıpta ediyoruz. Buraya teşriflerinden dolayı yönetim kurulumuz adına kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Eklenme Tarihi: 23.09.2015 08:11