BAŞKAN DEMİRKOL’DAN TEMİZLİK İŞÇİLERİNE BAYRAM HEDİYESİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kurban Bayramı dolayısıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personellere bayramlık hediye dağıttı.

Başkan Fevzi Demirkol, Kurban Bayramı dolayısıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personellerle belediye bahçesinde bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli’nin de hazır bulunduğu buluşmada Başkan Demirkol, temizlik işçilerinin bayramını kutladı.

Temizlik işçilerinden bayramda daha titiz çalışmaları ve vatandaşların taleplerini anlık olarak yerine getirmesini isteyen Başkan Demirkol, daha sonra işçilere bayramlık hediye taktim etti. Başkan Demirkol, bayram günü her türlü tedbiri aldıklarını ifade ederek, “Bayramlar milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşliğin, dayanışmanın sembolü olan bayramlardır. Dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı’nın Arefesi’ndeyiz. Afere günü, şuanda Hac’da vazifesini, ibadetini yerine getirmek amacıyla Arafat’ta bulunan hacılarımızın, haclarını Allah kabul eylesin. Bu hususta Haliliye Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nda tüm halkımızın rahat etmesi için huzurlu, mutlu bir şekilde bayramını geçirmesi için her türlü tedbiri almış bulunmaktayız” diye konuştu.

Temizlik işçilerinin bayram günü çalışacaklarını anlatan Başkan Fevzi Demirkol, “Halkımızın mutlu mesut yaşaması ve bayramı güzel şekilde idrak etmesi için temizlik işleri müdürlüğümüzün personelleri, bayramın birinci ve ikinci günü mesai yapacaklardır. Bayramın üçüncü günü vardiyalı şekilde çalışacaklardır. Halkımızın duasını alacaklardır. Bizde kendilerine bugün hepimize hayır, mutluluk, saadet getirmesi dileğiyle sembolik olarak birer ayakkabı armağan ettik. Güle güle giysinler. Bayram boyunca halkımızın duasını alacaklar. Kendilerinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi: 23.09.2015 10:35