İSLAM COĞRAFYASINDA AKAN KANIN DURMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kurban Bayramı’nın 1’nci gününde Şanlıurfa Valiliği’nin düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına katıldı. Gün boyu çeşitli programlara katılıp çocuklarla da bir araya gelen Başkan Demirkol, bayramda İslam coğrafyasında akan kanın durmasını temenni ettiklerini ifade etti.

Başkan Fevzi Demirkol, Kurban Bayramı’nın 1’inci gününde Şanlıurfa Valiliği’nin düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. Vali İzzettin Küçük ve protokol üyeleriyle bayramlaşan Başkan Demirkol, burada yaptığı açıklamada bayramın önemine vurgu yaptı. Bayramların insanların kaynaştığı günler olduğunu anlatan Başkan Fevzi Demirkol, “Bayramlar insanların bir birlerine yakınlaştığı, küslerin barıştığı, varlıklı ile yoksulun kaynaştığı önemli günlerdir. Bu bakımdan Cenab-ı Hakk’a bize bu bayrama yetiştirdiği için sonsuz şükürler ediyoruz. İnsanların bu coğrafyada akan kanın durması, İslam coğrafyasında akan kanın durmasının bu bayram vesile olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol, daha sonra İl Jandarma Alay Komutanlığı’ndaki programa katılarak askeri erkan ile bayramlaştı. Demirkol, son olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nün Polisevi’nde düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.

ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ DAĞITTI

Başkan Fevzi Demirkol, daha sonra çocuklarla bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramını kutladığı çocuklara harçlık ve hediyeler taktim eden Başkan Demirkol, “Halkımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyoruz. Bu vesileyle Hac farizasını yerine getiren dostlarımızın, Müslümanların Allah Hac’ını kabul eylesin. Haliliye Belediyesi olarak ve ayrıca Haliliye halkı olarak bayramı yaşamak ve aynı şekilde yaşatmak arzusundayız. Bugün çocuklarımızın da bayramı yaşaması için kendileriyle birlikte olduk. Kendilerine çam sakızı, çoban armağanı cinsinden birer hediyemiz oldu. Onlarda bayram sevincini bizimle yaşadıkları için bizimle birlikte oldukları için başta sayın müdürümüze, öğretmenlerine, ablalarına ve tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Sevinçli günlerimizde hep birlikte olacağız. Allah ömür verdikçe yine bir araya geleceğiz. Çocuklarımızın da bayram sevincini ömür boyu yaşamalarını temenni ediyorum” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hasan Bilici ise şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi’ne her şeyden önce çok teşekkür ediyoruz. Böyle özel günlerimizde, bayram günlerinde Haliliye Belediyesi çocuklarımızla beraber sürekli bizimle beraber. Bu tip etkinliklerimize iştirak ediyor. Çocuklarımıza değişik hediyelerle, değişik kutlamalarla bizimle beraber oluyorlar. Belediye Başkanımıza, Haliliye Belediyemize bize sunmuş olduğu bu katkıdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başarılarının ve hizmetlerinin devamını diliyoruz.”

Başkan Demirkol’un çocuklarla yaptığı buluşmada AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Barut, Haliliye Belediye Meclis Üyeleri Aysel Göncü ve Hande Çankaya, AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve teşkilat üyeleri de yer aldı.

YAŞLI KADININ EVİNE BAYRAM ZİYARETİ

Başkan Fevzi Demirkol, programına beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Aysel Göncü ve Hande Çankaya, AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve teşkilat üyeleri ile birlikte Şair Nabi Mahallesi’nde 73 yaşındaki Zeliha Mesçi’nin evine bayram ziyaretinde bulunarak devam etti. Aile üyelerinin de bayramını kutlayan Başkan Demirkol, bir süre sohbet ettikten sonra evden ayrıldı.

Başkan Demirkol, son olarak yenileme çalışmalarının son aşamaya geldiği Buluntu Hoca Parkı’na geçerek burada vatandaşlarla ve parkta görevli personellerle görüşüp bayramlaştı.

Eklenme Tarihi: 25.09.2015 00:55