HALİLİYE’DEKİ KURBAN KESİM YERLERİ TEMİZLENDİ

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle belirlenen kesim yerlerinin hijyenini sağlamak amacıyla ilaçlı suyla temizlik çalışması yapıp dezenfekte etti. Yoğun şekilde temizlik çalışmalarının yapıldığı kesim alanlarındaki kötü kokuların önüne geçilerek vatandaşların mağdur olmaları önlendi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı nedeniyle seferber oldu. İlçe genelinde pis koku ve kötü görüntünün önüne geçmek için mesai kavramı gözetmeden çalışan temizlik ekipleri, Haliliye halkının takdirini topladı.

Bayram nedeniyle belirlenen kurban kesim alanlarında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren ekipler, ilaçlı suyla yıkama yaparak kötü kokunun oluşmasını önlemeye çalıştı. Kesim alanlarında vatandaşların kurban atıklarını da yere atmaması için ekipler, sürekli olarak poşet dağıtımında bulundu.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bayram nedeniyle; 16 tanker, 30 çöp kamyonu, 4 kepçe, 10 traktör, 4 kamyon, 10 ilaçlama aracı ile 18 ilaçlama ve 375 temizlik personeliyle hizmet verdi. Ayrıca, ekipler 50 poşet dağıtımında bulunurken, bu çalışmalarda 2 ton ilaç kullanıldı. Toplamda ise bin 500 tonu aşkın atık toplandı.

Eklenme Tarihi: 27.09.2015 07:40