HALİLİYE’DE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI 24 SAAT SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde temizlik çalışmalarının devamlılığını sağlamak amacıyla 24 saat çalışmalarını sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını mevsimsel şartları da göz önünde bulundurarak 24 saat sürdürüyor. Mevsimlerin değişmesi nedeniyle dökülen yapraklar ve göç yapan kuşların neden olduğu kirliliğin önüne geçmek için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü, söz konusu çalışmaları daha hızlı ve modern şartlarda yapmak için araç filosuna “yaprak toplama” ve “granit silme” isimli iki yeni araç kattı.

Sokaklarda rutin olarak devam eden çalışmaların yanı sıra, ana arter ve bulvarlarda da hummalı çalışmalar yapılıyor. Halkın yoğun olarak kullandığı caddeler, sabahın ilk saatlerinde ekipler tarafından köpüklü suyla yıkanıyor. Bu sayede kötü görüntünün önüne geçmeyi hedefleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personeller, gün içerisinde de bu çalışmalarını periyotlar halinde devam ettiriyor.

“Tertemiz bir Haliliye için hep iyisi hep yenisi” sloganıyla ilçe genelinde yoğun temizlik çalışması yapan Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, gelen talepleri de 4442263 numaralı Beyaz Masa aracılığıyla cevaplandırıyor.

Eklenme Tarihi: 11.10.2015 10:16