BAŞKAN DEMİRKOL, ATATÜRK MAHALLESİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Atatürk Mahallesi’ndeki işyerlerini ziyaret ederek, esnafın taleplerini dinledi. Yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Demirkol, taleplerin kısa sürede gerçekleştirileceğini ifade etti.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Atatürk Mahallesi’ndeki işyerlerini ziyaret etti. İşyeri sahipleriyle görüşerek talepleri dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için ise birim müdürlerine talimat verdi.

Vatandaşlarla da görüşerek görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Hem seçim çalışmaları hem de belediye olarak yapmış olduğumuz çalışmaları yerinde incelemek amacıyla belediye meclis üyelerimizle birlikte esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın ihtiyaçlarını, tekliflerini, taleplerini aldık. İnşallah çalışmalarımızda mutlu ve mesut olduklarını bizzat müşahede ettik. Eksik kalmış olanları da tamamlamak üzere notlarımızı aldık, kısa sürede bunlara tamamlayacağız. Esnafımızı bu sıcak muhabbetlerinden ve bizi kucakladıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.”

Başkan Demirkol, daha sonra beraberindekiler ile birlikte mahalleden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 13.10.2015 01:32