HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KISAS MAHALLESİ’NDE HUMMALI ÇALIŞMA

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kısas kırsal Mahallesi’nde hummalı çalışma başlatarak kış ayları öncesinde çamurlu yol kalmaması için aralıksız çalışıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerdeki yol yapım ve yol açma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kısas kırsal Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının bittiği alanlarda üst yapı çalışmaları başlattı. Kilitli beton parke döşeme çalışmaları başlatan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bu çalışmalarını kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

Başkan Fevzi Demirkol’un “kırsalla merkez arasında fark kalmayacak” talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapısı tamamlanmamış ve acil ihtiyaç bulunan alanlarda da stabilize çalışması başlattı. Kamyonların boşalttığı malzemeler, silindir ve greyderler aracılığıyla düzeltiyor. Bu çalışmalarla kışın oluşacak çamurlu yolların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Eski belediyelerin bıraktığı eksiklikleri Haliliye Belediyesi’nin şuanda tamamladığını ifade eden Kısas Mahalle Muhtarı Bakır Yılmaz, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Bizim bazı eksik yollarımız vardı. Şuanda o eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar başlatıldı. Haliliye Belediyesi’ne ve Belediye Meclis Üyeleri’ne çok teşekkür ediyorum. Eski belediyelerin eksiklerini şuanda Haliliye Belediyesi tamamlamaktadır. Şuanda çalışmalar göründüğü gibi devam ediyor. Bu çalışmalarda emeği olanlara teşekkür ederim.”

Eklenme Tarihi: 14.10.2015 03:33