HALİLİYE ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNDE DENETİM

Haliliye Belediyesi’ne bağlı zabıtalar, ilçe genelindeki okulların kantinlerinde denetimlerde bulundu.

Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı personeller, 2015- 2016 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla beraber başlattığı okul kantinlerindeki denetimlerine devam ediyor. Zabıtalar, denetime çıktığı okulların kantinlerde; hijyen şartları ve ürünlerin son kullanma tarihini kontrol ediyor. Kantin işletmecilerinin evraklarını da kontrol eden Zabıta Müdürlüğü personelleri, denetimlere ilişkinde tutanak tutuyor.

Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı personeller, denetim yaptığı okullarda öğrencilerle de görüşerek kantinlerinde gördükleri herhangi bir olumsuzluğa karşı kendilerine haber vermesine isteyerek, yapılması gerekenler konusunda bilgiler verdi.

Eklenme Tarihi: 14.10.2015 04:00