HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN 169 MAHALLE MUHTARINA BİLGİSAYAR

Haliliye Belediye Meclisi, 2015 Ekim Ayı olağan görüşmelerin 15’nci birleşiminde, ilçe sınırlarında yer alan 169 mahallenin muhtarına kamu hizmetlerinde kullanılmak üzere diz üstü bilgisayar alınması kararını oy birliğiyle kabul etti.

Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen Meclis Toplantısı’na Haliliye Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz başkanlık yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından başkanlık teklifinde yer alan; ‘Belediyemiz hudutları dahilinde yer alan muhtarlıklarda kamu hizmetinde kullanılmak üzere diz üstü bilgisayar satın alınması’ maddesi görüşüldü.

Sunulan teklif maddesi, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Öte yandan, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, geçen 20 Ekim’de 19 Muhtar Evi’nin toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada muhtarların fiziki şartlarını iyileştirdiklerini ve çalışma şartlarını da iyileştirmek için kendilerine bilgisayar hediye edeceklerini söylemiş ve muhtarlara müjdeyi o gün vermişti.

Eklenme Tarihi: 23.10.2015 05:54