SPOR VE SPORCU DOSTU HALİLİYE BELEDİYESİ TARAFTARA DESTEK VERDİ

SPORCU DOSTU BELEDİYE: 'HALİLİYE BELEDİYESİ'

Amatör sporculara verdiği destekle, gençlerin sportif faaliyetlere katılımının sağlanması adına oluşturduğu organizasyonlarla ve verdiği eğitimlerle her defasında spora ve sporcuya verdiği önemi açıkça ifade eden Haliliye Belediyesi, salon sporlarındaki başarılarının yanı sıra kentin spor konusunda etkinliğinin artması adına profesyonel spor kulüpleri için de destek vermeye devam ediyor.

Son olarak Şanlıurfaspor’un Gaziantep deplasmanında yalnız kalmaması adına taraftara ulaşım desteği sağlayan Haliliye Belediyesi sporseverlerin takdirini toplamaya da devam ediyor. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un özel bütçesi ile yaptığı yardımların yanı sıra Haliliye Belediyesi Spor Müdürlüğü de Şanlıurfaspor’un desteklenmesi ve başarılarının arttırılması adına destek vermeyi sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezonda taraftarların desteğinin artması adına, deplasmanlarda ulaşım desteği veren Haliliye Belediyesi, son olarak bu sezon Şanlıurfaspor taraftarlarının Gaziantepspor ile Gaziantep’te yaptığı karşılaşma öncesi taraftarların tribünlerde yerini almasını sağladı.  2015 yılı içinde aynı zamanda taraftarlara forma desteğinde de bulunan Haliliye Belediyesi Spor Müdürlüğü’nün bu çalışmaları taraftar derneklerinden de teşekkür aldı.

Şanlı Çarşı Eyyübiye Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun ve İsmail Aslan, 63 Fanatikler Taraftar Grup Başkanı Ali Çiçek, Şanlıurfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Abdullah Tuğbay, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

8 araçla taraftarların çıktığı deplasman yolu öncesi taraftarlar Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a tezahüratlarla teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 31.10.2015 08:03