HALİLİYE’DEN ADLİ TIP KURUMU’NA BAHÇE DÜZENLEMESİ

Haliliye Belediyesi, cenaze yakınlarının bekleme yaptığı Adli Tıp Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürlüğü bahçesinin kötü görüntüsünü parke döşemesiyle giderdi.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adli Tıp Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürlüğü’nün talebi üzerine müdürlük bahçesinde düzenleme çalışması yaptı. Ekipler, cenaze yakınlarının bekle yaptığı toprak alanlarda kilitli beton parke döşemesi yaparak hem bahçenin kötü görüntüsünü giderdi hem de oluşacak çamurun önüne geçti.

Tertemiz ve düzenli bir bahçeye kavuştukları için Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür eden Adli Tıp Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürlüğü’nde Görevli Uzman Doktor Mehmet Ali Malkoç, şunları söyledi:

“Biz Şanlıurfa merkezine ve ilçelerine hem otopsi hizmeti hem de adli tıp raporlama hizmeti veriyoruz. Türkiye’deki en yoğun adli tıp kurumu olarak biliniyoruz. Hakikaten de öyle. Yıl içerisinde yaklaşık bin kişinin üzerinde otopsi yaparız. 4 bin kişinin üzerinde ise adli tıp raporlama işlemi gerçekleştiriyoruz. Hal böyle olunca şube müdürlüğümüz çok kalabalık oluyor. Cenazesini bekleyen vatandaşlarımız, raporlarını almaya gelen vatandaşlarımız kurumumuz önünde beklemekte. Maalesef kurum bahçemizin toprak zemin ve bakımsız olmasından dolayı insanlarımız zorluk yaşamaktaydı. Bu konuda Haliliye Belediye Başkanlığına başvuru yaptık. Başkanımız Fevzi Demirkol ile görüştük ve sıkıntılarımızı dile getirdik. Kendisi de sağ olsun ve Allah bin kere razı olsun hemen sorunlarımıza el attı ve bahçemizi düzenledi. Çevre düzenleme ve tadilat çalışmaları gerçekleştirildi. Yaklaşık 10 gün boyunca çalışma yapıldı. Şuan Adli Tıp Şube Müdürlüğümüzün bahçesi çok güzel ve tertemiz bir haldedir. Haliliye Belediyemize ve Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a çok teşekkür ederim.”

Eklenme Tarihi: 03.11.2015 00:36