BAŞKAN DEMİRKOL, İSTANBUL BŞB BAŞKANI KADİR TOPBAŞ İLE GÖRÜŞTÜ

Şanlıurfa’nın ilçe belediye başkanları Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti. Kağıthane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi’nde gerçekleşen görüşmeye Haliliye Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlık Divanı Üyesi Fevzi Demirkol da katıldı.

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Belediye Başkanı Fevzi Demirkol diğer ilçe belediye başkanları ile yaptığı ziyarette Topbaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ve Belediyeler birliği bünyesinde yer alan diğer belediyelerin çalışmalarından örnekleri dinledi ve Haliliye İlçesi için hayata geçirilenlerden ve planlananlardan bahsetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kadir Topbaş ise, İstanbul’un son yıllarda Anadolu ve yurtdışındaki birçok şehre örnek olduğuna dikkat çekerek, Şanlıurfa’nın belediyeleriyle bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmaya hazır olduklarını kaydetti. Başkan Topbaş’ın misafirperverliğine teşekkür eden ilçe belediye başkanları da İstanbul’un tecrübelerinden istifade etmekten gurur duyacaklarını belirttiler.

Yaklaşık 2 saat süren ziyaretin ardından ise Başkan Demirkol, Kadir Topbaş’a Şanlıurfa hatırası olarak mırra takımı hediye etti.

Eklenme Tarihi: 06.11.2014 09:59