MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KOMİSYONU’NDAN BAŞKAN ÇİFTÇİ’YE ZİYARET

Haliliye Belediyesi Madde Bağımlılığı İle Mücadele Komisyonu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Komisyon üyeleri, Başkan Çiftçi’ye madde bağımlılığını önleme çalışmaları ve Şanlıurfa’da tedavi merkezi oluşturulması gerektiği belirtti.

Haliliye Belediyesi Madde Bağımlılığı İle Mücadele Komisyon Başkanı Emir Elden, Komisyon Üyeleri İsmail Güneş ve Cemal Babaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.  Madde Bağımlılığı İle Mücadele Komisyonu’nun yaptığı çalışmalar hakkında Başkan Çiftçi’ye bilgi veren Komisyon Başkanı Emir Elden, ilk etapta gençlerin madde ile tanışmasının önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Madde Bağımlılığı ile mücadele konusunda neler yapılması gerektiği hakkında fikir alış verişinde bulunurken Madde Bağımlılığı İle Mücadele Komisyonu Başkan Çiftçi’ye Şanlıurfa’da ‘Tedavi Merkezi’ oluşturulması gerektiği aktarıldı.

Eklenme Tarihi: 09.12.2015 09:20