BAŞKAN DEMİRKOL, VATANDAŞLARDAN GELEN TELEFONLARI CEVAPLADI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, sabah erken saatlerinde ziyaret ettiği Halkla İlişkiler Birimi Beyaz Masa Servisi’nde vatandaşlardan gelen telefonlara cevap verdi. Başkan Demirkol, halktan gelen iletileri bekletmeden cevaplandırdıklarını söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, sabah erken saatlerinde başladığı inceleme ve denetim çalışmaları kapsamında Haliliye Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Beyaz Masa Servisi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ’ın da yer aldığı ziyarette, Başkan Demirkol vatandaşlardan gelen telefonları cevapladı. İletileri not alan Başkan Demirkol, telefondaki vatandaşlara taleplerinin kısa sürede gerçekleştirileceğini bildirdi.

Başkan Fevzi Demirkol, Beyaz Masa Servisi’ne yaptığı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak Beyaz Masa’mızın telefon numarası 4442263. 4442263 numaralı telefonumuza vatandaşlarımız gece saat 12’ye kadar açık olan bu servisimize dilekleri, taleplerini, temennilerini ve hizmette aksayan yönlerini bildiriyorlar. Sabah 8 itibariyle Beyaz Masa’mızı denetleme imkanı bulduk. Vatandaşlarımızdan gelen birkaç telefona da ben cevap vererek, vatandaşlarımızın bu hususta bu servisimizi yoğun şekilde kullandıklarına bende şahit oldum. Vatandaşlarımızın Haliliye Belediyesi ile ilgili tüm taleplerini, şikayetlerini Beyaz Masa servisimize bildirmelerini ve kendilerine aynı gün içerisinde dönüş yapılacağını, hizmet zamana yayılacak bir hizmet ise bir, iki gün içerisinde o hizmetin yapılmasına müteakip dönüş yapılacağını vatandaşlarımıza duyuruyorum.”

Haliliye Belediyesi Beyaz Masa Servisi, 365 gün boyunca saat 08.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet vererek, vatandaşların çözüm noktası oluyor.

Eklenme Tarihi: 18.12.2015 03:59