SEYİT EYÜPOĞLU, BAŞKAN DEMİRKOL’U ZİYARET ETTİ

AK Parti 23, 24 ve 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyüpoğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u ziyaret etti.

Başkan Fevzi Demirkol, kendisini ziyaret eden Seyit Eyüpoğlu’na belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Demirkol, geçmiş dönemde yaptığı katkılardan dolayı Eyyüopğlu’na teşekkür etti. Seyit Eyüpoğlu ile geçmişe dayalı bir hukuklarının olduğunu anlatan Başkan Demirkol, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Vekilimiz Seyit Eyüpoğlu Beyefendi bizleri ziyaret etti. Kendileri ile geçmişe dayalı gençlik yıllarına dayalı bir hak hukukumuz var.  Allah’a çok şükür hayatın sıkıntılı dönemlerinde, Urfa’nın ve Türkiye’nin sıkıntılı dönemlerinde birlikte olduk net şekilde duruş gösterdik. Bu duruş ta gençliğimizin vermiş olduğu bir heva ve heves değildi. Şimdi ileri yaşlarda yine aynı şekilde net duruşla birlikte beraberiz. Sayın Seyit Eyüpoğlu bölgenin yetiştirdiği sahayı çok iyi bilen bir siyasetçimiz bir dostumuzdur. Haliliye Belediye Başkanı olduğumuz dönem içerisinde de çalışmalarımıza her zaman katkı sundular. Geçmişte katkı sundular gelecekte katkı sunacaklardır. Sahayı bilen kırsaldaki mahallelerimizi tek tek hem şimdi hem de geçmişte beraber dolaştığımız bir dostumuzdur.  Tecrübelerinden istifade edeceğiz. Bizde unutmuş olduğumuz bir husus varsa kendileri bize hatırlatacaktır.  Bölgemize ve insanımıza faydalım hizmetlerde ileriki dönemlerde de birlikte olacağız.  Kendilerine bu ziyaretten dolayı nezaketten dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm Haliliye halkına ve Şanlıurfa halkına saygılar sunuyorum.”

Eyüpoğlu ise hizmetlerinden dolayı Demirkol’a teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Fevzi Demirkol ile 70’lere dayanan bir hak hukukumuz var, arkadaşlığımız var. Dar günümüz oldu geniş günümüz oldu şükürler olsun hep beraberdik bugüne kadar ve o sevgi devam ediyor bugüne kadar. Çalışmalarını biraz anlattı. Ben çalışmalarında da başarılar diliyorum. Televizyonlarda da kendisini seyrediyorum. Kar yağdığı gecede dışardaydı. Karda vatandaşlarda beraberdi yolda kalanlara yardım etti. Haliliye Belediye Başkanı olması da tam yerinde ve isabetli bir karardır.”

Eklenme Tarihi: 07.01.2016 04:39