ÇOCUKLARDAN BAŞKAN DEMİRKOL AMCALARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı yuvalarda konaklayan çocuklar, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Demirkol’a hassasiyeti için teşekkür eden çocuklar, günün anısına Başkan Demirkol’a bir de hediye takdim etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, beraberinde Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Abdülhamit Reçber, Çocuk Koordinasyon Müdürü Fatih Ok ve sevgi evlerinde kalan çocuklar ile birlikte Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Başkan Demirkol’u çok sevdiklerini söyleyen çocuklar, kendilerine verdiği destek ve yardımlardan dolayı da teşekkür etti.

Haliliye Belediyesi’nin kurumlarına verdiği destekten dolayı teşekkür eden İl Müdürü Murat Demirkol, “Başkan Fevzi Demirkol Beyefendi’ye kurumumuza ve çocuklarımıza, dezavantajlı insanlarımıza göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı şükran ve minnetlerimizi sunmak için burada bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“BU BİZİM VAZİFEMİZ”

Başkan Fevzi Demirkol ise sevgi evlerine ve orada yaşayan gençlere yaptıkları hizmetleri vazife duygusu içerisinde gerçekleştirdiklerini söyledi. Hayatının sonuna kadar bu tip faaliyetlerin yanında olacağını belirten Başkan Demirkol, şunları kaydetti:

“Bu çocuklar bizim istikbalimiz. Biz o bakımdan bölgemizde bulunan tüm çocuklarımızın güvende olduklarını hissetmelerini istiyoruz. Bu bağlamda sadece manevi sembol itibariyle dört dini bayramda da bu yuvalarımızı ziyaret ettim. Onlarla bayramlaşmamızı orada gerçekleştirdik. Haliliye Belediyesi olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’müz ile yapmış olduğumuz protokol neticesinde üç evin kiralarını biz ödüyoruz. Bu gençler ve çocuklarla daha fazla vakit geçirmek, onların Haliliye’nin, Türkiye’nin geleceği olduğunu anlayan bir anlayış içerisinde kendilerine hizmet etmek ediyoruz.  Bu insan olarak, Müslüman olarak ve yönetici olarak bizim vazifemiz.  Bu mesuliyet duygusu içerisinde hareket ediyoruz. Hayatımın sonuna kadar bu tip faaliyetlerde yanlarında olacağım.”

Ziyaretin sonunda çocuklar, Başkan Demirkol’a teşekkür mahiyetinde hediye takdiminde bulundu.

HALİLİYE BELEDİYESİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NELER YAPMIŞTI?

Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ile yaptığı protokol neticesinde çocuklarımızın konakladığı 3 yuvanın yıllık kira bedellerini karşılayarak miniklerin en büyük ihtiyaçlardan birini gidermiş oldu. Ayrıca dini bayramlarda çocuklara bayramlıklar dağıtan Haliliye Belediyesi, Miraç Kandili’nde aşure ve Urfa yemeklerinden çocuklara ikramda bulundu.

Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Başkan Fevzi Demirkol’un da içerisinde yer aldığı sevgi evlerinde kalan 30 çocuk için Göbeklitepe’de uçurtma şenliği düzenlendi ve sonrasında beraber piknik yapıldı.

Eklenme Tarihi: 08.01.2016 09:59