3 BİN 296 KİŞİNİN İFTAR YEMEĞİ HALİLİYE BELEDİYESİNDEN

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca 3 bin 296 kişinin sıcak yemek ihtiyacı karşılanıyor. İftar öncesi sıcak yemekler tek tek kapılar çalınarak, sefer tasları ile teslim ediliyor.

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “gönüllere dokunuyoruz” anlayışıyla yıl boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin yanında oluyor.

Yıl boyu devam eden evlere sıcak yemek hizmeti, Ramazan Ayında ise iftar öncesi hanelere ulaştırılıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne yapılan başvuru sonrası komisyonca belirlenen kriterlere uygun olan ailelere, sıcak yemekleri teslim ediliyor. Aşevinde günlük olarak hazırlanan yemekler sefer taslarına doldurarak, kapı kapı dağıtılıyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Ramazan Ayı boyunca iftar öncesi hanelere ulaştırılan hizmetten ise 719 hanede 3 bin 296 vatandaş yararlanıyor.

Eklenme Tarihi: 04.04.2022 11:25