HALİLİYE’DE TASAVVUF KONSERLERİ TAM NOT ALDI

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan ayında düzenlenen ve Ramazan geleneğinin yaşatıldığı Tasavvuf Konserleri ile vatandaşlara unutulmaz akşamlar yaşatıldı.

Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca düzenlediği tasavvuf konserleri ile vatandaşlardan tam not aldı.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Ramazan ruhunun yaşatılması amacıyla ilçenin farklı noktalarında etkinlikler düzenledi. 8 ayrı etkinlik ile vatandaşlara unutulmaz Ramazan akşamları yaşatılırken, Enderun usulü Teravih Namazı ile Osmanlı geleneği de Haliliye’de yeniden yaşatıldı.

İlçede 8 ayrı parkta ve Mevlevihane Camii’nde gerçekleşen etkinliklerde, Tasavvuf ekibi tarafından birçok ilahi seslendirilirken, semazenlerin gösterisi büyük beğeni topladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik alanında ise meyan şerbeti, Osmanlı macunu ve pamuk şeker ikramı yapıldı. Alanı dolduran çocuklar, maskot ve palyaçolar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Ramazan atmosferini Haliliye’de dolu dolu yaşattıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Bizler belediyeler olarak nasıl ki farklı konularda hizmetinizdeysek, sosyal etkinliklerle de emirlerinizde, dualarınızda olmaya, gönüllerinize dokunmaya devam edeceğiz” dedi. “Ramazan Haliliye’de bir başka güzel yaşanır” diyen Başkan Canpolat, etkinlik alanlarında yaptığı açıklamalarda ise vatandaşların büyük beğenisini toplayan konserlerin, yaz aylarında da bölge bölge devam edeceğini kaydetmişti.

Eklenme Tarihi: 29.04.2022 11:04

×