BAŞKAN DEMİRKOL YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçesi’nin trafik ağını genişletecek yeni yolları açmaya devam edeceklerini belirtti.

Sabah saatlerinde Devteşti Mahallesi’nde yeni açılacak olan yol hattında incelemelerde bulunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, açılan yeni yolların yapım çalışmalarını teknik ekibi ile birlikte inceleyerek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toprak zeminde çalışmaların başladığı, dolguların yapıldığı alanlarda imar planına göre açılacak olan yeni yollar için iklim koşullarına göre yapılan planlamalar, iş makinelerinin yoğun çalışması ile tamamlanacak.  Devteşti Mahallesi’nde açılan yeni yol hatları, tamamlanan alt yapı faaliyetleri ile birlikte ilk olarak stabilize olarak kullanıma açılacak.

Yol ağı itibariyle Türkiye’nin en büyük ilk 10 ili arasında bulunan Şanlıurfa’da özellikle Haliliye İlçesi’nde açılan yeni yolların, kentin ana arterlerinde artan trafik yoğunluğunu da azaltması bekleniyor. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol açılan yeni yollarla ilgili olarak: “Belediyemizin çalışmaları arasında bulunan ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürüttüğü yol çalışmalarını önemsiyoruz. Bu yollar kentin çehresini değiştireceği gibi, Haliliye İlçemizin de gelişmesi, yerleşim alanlarının yayılımı ve ulaşım rahatlığı için çok önemli. Bu nedenlerle çalışmalarımız devam edecek. Yeni planlamalarımız ise zamanla bu ağlara dâhil olacaktır. Başlayan yeni yol açma çalışmaları, stabilize yol çalışmaları, gerekse parke kaplama çalışmalarını Haliliye İlçesi’nin sakinlerinin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Eklenme Tarihi: 19.11.2014 06:52