ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYELERİ BAŞKAN DEMİRKOL’DAN

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ziyaret ettiği Bahçelievler Ortaokulu’nda başarılı öğrencilere Peygamber Efendimiz’in hayatını anlatan Seyir-i Nebi isimli kitap hediye etti. Öğrencilerden kitabı mutlaka okumalarını isteyen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak eğitimi önemsediklerini ve destek verdiklerini söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Aysel Göncü, Belediye Meclis üyeleri Abdurrahman Beyaz, Ferhan Karaçizmeli, Mahmut Saatçi ve Mehmet Aslan ile birlikte Bahçelievler Ortaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Demirkol, burada okul idarecileri tarafından karşılandı.

Okulun bahçesinde toplanan öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını, Haliliye’den Şanlıurfa ve Türkiye birincilerinin çıkmasını istediğini ifade eden Başkan Demirkol, “Gençler bizim umudumuz, gençler ülkemizin istikbali ve gençler dünyanın istikbali. O bakımdan sizlere vermiş olduğumuz önemin, göstermiş olduğumuz sevginin bir nişanesi olarak bugün sizleri ziyaret ettik. Başarılı olan öğrencilerimize birer kitap hediyemiz olacak. Velilerimizin sözünü, öğretmenlerimizin derslerini dinleyeceğiz. Sonunda Haliliye’yi Türkiye’de birinci yapacağız” diye konuştu.

Başkan Demirkol, konuşmalarının ardından öğrencilere karne hediyeleri olan Siyer-i Nebi adlı kitabı taktim etti. Başkan Demirkol, sık sık fotoğraf çektirdiği öğrencilerle son olarak öz çekim yaptı.

BAŞKAN YARDIMCILARI DA ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİNİ TAKTİM ETTİ

Haliliye Belediye Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ da öğrencilerin karne heyecanlarına ortak olmak için ayrı ayrı okulları ziyaret etti. Aysel Göncü, Konuklu Ortaokulu ile Mehmet Saçlı Ortaokulu’nu, Haci Kanduza, Koç Ortaokulu’nu, Mehmet Selim Polatkan, Gap İlkokulu’nu ve Osman Uludağ’da Ulubatlı Hasan Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere karne hediyelerini taktim etti.

Okullarda düzenlenen kitap dağıtım törenlerine belediye meclis üyeleri Abdulkadir Altundağ, Ferhan Karaçizmeli, Mahmut Saatçi ve Mehmet Aslan’da katıldı.

Eklenme Tarihi: 22.01.2016 07:04