BİZİM ZAMANIMIZDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Haliliye Belediyesi'nin "Öğretmenler Günü" etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Bizim Zamanımızda" adlı tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

Bizim Zamanımızda adlı tiyatro gösterisi, cuma akşamı Büyükşehir Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda düzenlendi. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Haliliye Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Faik Demir ve Osman Uludağ, meclis üyeleri, öğretmenler ve vatandaşların katıldığı tiyatro öncesi ilk olarak Fuat Kürkçüoğlu'nun yazdığı "Urfa'ya Sor" adlı şiir Ömer Faruk Gözoğlu tarafından okundu. Salondaki davetlilere karanfil dağıtılan gecede, Haliliye Belediyesi'nin çalışmalarının anlatıldığı kısa film gösterisi sunuldu.

Kısa film gösterisinin tamamlanmasıyla birlikte Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kadir Kırıcı, tek kişilik gösterisini yapmak üzere sahneye çıktı. Yaklaşık 1,5 saat süren gösteri, davetlilerin büyük beğenisini topladı. Davetliler tarafından ayakta alkışlanan gösterinin ardından Kırıcı'ya; Belediye Başkanı Fevzi Demirkol çiçek, Başkan Aslan Ali Bayık ise plaket taktim etti. Bütün öğretmenlerin şimdiden Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Demirkol, "Bu güzel oyunu Öğretmenler Günü için sahneleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz ve aynı zamanda değerli hocamız Kadir Kırıcı'ya teşekkür ediyoruz. Sabrınız, tahammülünüz için ve buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Programın sonunda da, Haliliye Belediyesi'nin açtığı tiyatro kursunda eğitim gören öğrencilere sertifikaları sunuldu.

Eklenme Tarihi: 22.11.2014 08:25