HALİLİYE’DE ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Haliliye Belediyesi, üst yapı çalışmaları kapsamında sathi kaplama çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde dört koldan yürüten Fen İşleri ekipleri, ilçenin yol ağını genişletirken bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarını yürüten ekipler; Keremli kırsal mahallesinde sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin dört bir yanında hummalı bir çalışma yapan ekipler Gülveren, Yedikuyu ve Diktaş kırsal mahallelerinde ise sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı. 

Keremli mahallesinde çalışmalarını sürdüren ekipler kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayarak, yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefliyor. Haliliye Belediyesi tarafından yürütülen hummalı çalışalar vatandaşlardan da tam not alıyor. Yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri yapılan çalışmalar nedeni ile Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Fen İşleri Müdürlüğünde yapılan açıklamada, üst yapı çalışmalarının program dahilinde mahalle mahalle devam edeceği kaydedildi.
 

Eklenme Tarihi: 07.10.2022 13:58

×