BAŞKAN CANPOLAT İLE HALİLİYE’DE YOLLAR DAHA KONFORLU

Haliliye Belediyesi üst yapı çalışmaları kapsamında yürüttüğü hizmetlerini ilçenin dört bir yanında aralıksız olarak sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü merkez ve kırsal ayrımı yapmadan yol çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor. Ekipler, yol yapım, bakım ve onarımın yanı sıra kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt ve parke döşeme çalışmalarını devam ettiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İnci Mahallesinde sathi kaplama asfalt, Güvenli Mahallesinde stabilize yol, Emirler Mahallesinde ise kilitli beton parke döşeme çalışmalarını yürütüyor. Mahallelerinde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Güvenli Mahalle Muhtarı Eyüp Kubat, çalışmalar nedeniyle Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

İnci Mahalle Muhtarı Ahmet Bozkurt, “Başkan Canpolat’ın yaptığı çalışmalar sadece bizim köyde değil tüm köylerde hizmeti tam. Hizmetler için Başkan’a teşekkür ederiz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada çalışmaların ilçe genelinde programlar dahilinde devam edileceği kaydedildi.

Eklenme Tarihi: 08.12.2022 08:32

×